menu

Ένα πούλμαν με εργάτες (από την Υψηλή Τάση της 7/10/2016)

ΠΟΥΛΜΑΝ
Εάν λέμε -και είναι έτσι- ότι ο Σύνδεσμος ανήκει στα Μέλη, είναι επίσης βέβαιο ότι οι Εκλογές ανήκουν στους εργάτες τους.
Πιθανόν κι ο Παρθενώνας να ανήκει στους εργάτες του, αλλά ο ..ιστορικός του παρελθόντος δεν προέβλεψε τέτοια παράγραφο στην ιστορία
ΕΛΑΤΕΙΑΌμως, όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο επεισόδιο, δεν είμαστε τόσο ...κορόιδα, για να αφήσουμε την καταγραφή της ιστορίας σε ξένα χέρια. Διότι, τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια αναγνώστη μου. Χώρια που την καταγράφουν, σύμφωνα με τη ροή του "τάλαρου"!

Ρέει το "τάλαρο"; Γράφει το κοντέρ.
Δεν ρέει; Δεν υπάρχει ιστορία! Δεν συνέβει τίποτα...!

Αλλά, τι σας τα λέω; Λες και δε τα ξέρετε...

Γι αυτό και οι τηλεοράσεις γέμισαν σούργελα. Διότι, από τα σούργελα μπορεί να μην πίπτει "τάλαρο", αλλά τουλάχιστον ανεβάζουν τα κοντέρ

Μην ξεχάσετε μόνο, να βάλετε ντομάτες κάτω απ' το φωτοβολταϊκό, διότι αυξάνεται η παραγωγή (της ντομάτας!). Αυτό μάθαμε από τον Τύπο το προηγούμενο Σαβατοκύριακο. Αυτό ήταν το θέμα...!

Για τέτοια καραγκιοζιλίκια μιλάνε (κάποια) Μ.Μ.Ε. ενώ μερικοί τους παίρνουν ακόμα στα σοβαρά...!ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Σήμερα, η "Υψηλή μας Τάση", η στήλη που διεμβολίζει αδυσώπητα την κρανιακή κάψα του αναγνώστη και προκαλεί συθέμελους τριγμούς σε παρωχημένα ειωθότα, έχει λίγα λόγια και πολλές φωτογραφίες.  
 
Φωτογραφίες, με τους εργάτες των εκλογών. Διότι, οι εκλογές τους ανήκουν. Δεν θα γινόταν χωρίς αυτούς.
Ένα -τουλάχιστον- πούλμαν γεμίζουν, όσοι δούλεψαν για τις εκλογές.

Δεν έσκαψαν βέβαια μες λιοπύρι, αλλά όπως και να το δεις, σε μια εποχή που η "διαπιστοσιολογία" πάει σύννεφο, όταν κάποιος παίρνει μια Κυριακή το στυλό και την προθυμία του, για να βοηθήσει μια κατάσταση, είναι κάτι σημαντικό. 
ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Βέβαια, στο φωτορεπορτάζ υπάρχουν πολλές απουσίες. Είναι ότι λάβαμε στο mail, ότι βρήκαμε στο Internet.
Για όσους λείπουν απ' τις φωτογραφίες, πέρα απ' τη συγνώμη μας (για κάτι που δεν φταίμε), η μόνη διέξοδος που έχουν -κόντρα σ' αυτή την κατάφωρη αδικία που υπόκεινται από το afo.gr- είναι να ιδρύσουν ένα σύλλογο, διότι είναι προφανές ότι υπάρχει τεράστιο έλλειμμα στο χώρο.
Μια καλή ονομασία, θα ήταν το Π.Σ.Α.ΑΦ. : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΑΦΩΤΟΓΡΑΦΗΤΩΝ!
Και καπάκι, πονήματα στον Σκουρλέτη. Έχω και πρόταση για ...γνωστό φροντιστήριο Πανελληνίου βεληνεκούς, ώστε οι επιστολές να είναι άρτιες και να έχουν τα σωστά "άει αρ αρ" της αδικίας
ΣΠΑΡΤΗ

Το "νόμισμα" με το οποίο πληρώνονται οι "επιβάτες" του συγκεκριμένου πούλμαν" δεν είναι το "ευχαριστώ", διότι ακόμη κι αυτό (το "ευχαριστώ"), περνάει τη δική του κρίση ως έννοια ή -αρκετές φορές- βρίσκεται υπό καθεστώς "κάπιταλ κοντρόλ".
Οπότε, θα επιλέξουμε ένα πιο "σκληρό νόμισμα": Το "εκτιμώ".
Και, στη ζωή είναι  καλύτερα να σε εκτιμούν 100 αξιοπρεπείς, παρά 100 χιλιάδες μαλάκες.
 
Διότι, ένα από τα χαρακτηριστικά του μαλάκα, είναι να άγεται.
Ενώ ο αξιοπρεπής, είναι -όπως και να το κάνεις- μια σταθερή αξία στη ζωή σου!
Οπότε, να ευχηθούμε στους "επιβάτες" του πούλμαν, να μην τους εκτιμήσουν ποτέ εκατό χιλιάδες άνθρωποι, διότι ...κάτι δε θα έχουν κάνει καλά...! 
ΛΑΡΙΣΑ
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Σ.Α.Θ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΣΑΘ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ